MusicResearch.nl is een in-muziek-gespecialiseerd research- en consultancy-bureau, ontstaan in 2008.  

De oprichter is Arno Prins, opgeleid als fiscaal Jurist, waarna een MBA aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam werd gehaald. “Ik heb ervaring opgedaan in Strategie, Marketing en Sales bij Grolsch, Luchthaven Schiphol en Market Research expertise bij The Nielsen Company. Ik ben altijd gek van muziek geweest, de wereld en het leven begon bij The Beatles…. 

MusicResearch.nl werkt op onderzoeksgebied nauw samen met Halewijn Onderzoek. Tevens zijn er zijn bijzonder nauwe banden met MWM2, een gerenommeerd Amsterdams onderzoeksbureau.

Epiphone Casino 1964

MusicResearch.nl is een onderdeel van 7.7- Strategisch Bedrijfsadvies. Dit is een samenwerkingsverband van zeven-door-de-wol-geverfde ervaren mannen die het MKB adviseren op bedrijfsmatige hoofdgebieden als Marketing en Sales, Strategie, Human Resource, en Internet en Innovatie. Deze samenwerking is de ideale  wisselwerking. Het houdt ons scherp!

MusicResearch.nl is een echt 2014 bedrijf, we zijn bijzonder flexibel en kunnen niet alleen grote maar ook kleine projecten aan. Onze services blijken binnen de muziekindustrie redelijk baanbrekend te zijn. Waarschijnlijk omdat we van buiten de industrie komen, we hebben een andere bril op. Daarnaast weten we waar we kosten kunnen drukken om het voor onze klanten qua investering ook een beetje leuk te houden.

Bel ons bij interesse!  Praten kan altijd!